LatinicaЋирилица
Почетна 2017
2016 2015 2014 2013 2012


Prijatelji sajta:
Као и сваке године, МОЖЕТЕ НАРУЧИТИ беџеве и афише са текстом у виду добродошлице ђацима првацима које су осмислили и дизајнирали, добитници награде «НЕВЕН» из претходне године. Текст добродошлице написао је добитник награде «НЕВЕН» за белетристику Владимир Манојловић, а илустровао је Миленко Стевановић, добитник награде «НЕВЕН» за илустрацију. Комплети су доступни на српском, мађарском, русинском, румунском, словачком и ромском језику. Цена комплета је 130 динара (поштарина је урачуната у цену). Наруџбине можете извршити телефонom
011/33 43 135 или е-маил адресom pds@eunet.rs Delfi Elena Bubice Rent a car Beograd


сајам удружења 2013

*** 12 октобар 2013, Сајам удружења, Седми дан Дечије недеље
Сунце испратило ДН!

Пријатељи деце Србије у сарадњи са општинским организацијама и удружењима и институцијама која се баве децом и младима и подржавају модел одговорног родитељства и развој подстицајније климе за рађање, као и удружења које се у различитим областима, а посебно кроз креативне стваралачке и уметничке активности, баве децом и младима промовишући права сваког детета – окупиле су се да заједно са грађанима скрену пажњу јавности на значај ових тема. 

Сајам је одржан на Тргу Николе Пашића, изложени су и промотивни штандови, на којима су представљени радови чланова удружења и промотивни материјал. Деца и пролазници су на лицу места могла да се укључе у интерактивне активности, а даривани су часописима за децу, балонима, беџевима и осталим промотивним амтеријалом Дечије недење, слаткишима...У три наврата изведен је кратак сценски перформанс у извођењу Удружења знаковних преводилаца Србије и Плаве шкољке.

 На Сајму је учествовало 15 удружења цивилног друштва: НУРДОР Национално удружење родитеља деце оболеле од рака, Центар за смештај и дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју Стари град, НАДЕЛ, МНРО Нови Београд, ОКО- организација креативног окупљања, Плава шкољка, Удружење знаковних преводилаца Србије, УРА култура, Пријатељи деце Србије, Пријатељи деце Београда, Пријатељи деце Нови Београд, Пријатељи деце Земун, Пријатељи деце Вождовац, Пријатељи деце Палилула, Пријатељи деце Инђија.

Сви учесници су се сложили да су оваква окупљања неопходна за развој удружења, али и свест о њиховој неопходности у ширем друштвеном контексту.


Нема коментара на тему Постави коментар
ПДС 2012 - Izrada: MwD - Optimizacija: MsBalkan