LatinicaЋирилица
Почетна 2017
2016 2015 2014 2013 2012


Prijatelji sajta:
Као и сваке године, МОЖЕТЕ НАРУЧИТИ беџеве и афише са текстом у виду добродошлице ђацима првацима које су осмислили и дизајнирали, добитници награде «НЕВЕН» из претходне године. Текст добродошлице написао је добитник награде «НЕВЕН» за белетристику Владимир Манојловић, а илустровао је Миленко Стевановић, добитник награде «НЕВЕН» за илустрацију. Комплети су доступни на српском, мађарском, русинском, румунском, словачком и ромском језику. Цена комплета је 130 динара (поштарина је урачуната у цену). Наруџбине можете извршити телефонom
011/33 43 135 или е-маил адресom pds@eunet.rs Delfi Elena Bubice Rent a car Beograd


невен и добра играчка 2014

Дечја недеља - награда Невен и признање Добра играчка

09.10.2014

У Скупштини града, додељене су награде Невен за белетристику, популарну науку и илустрацију, као и признање Добра играчка. Честитамо добитницима!

Жири за белетристику у саставу: Тијана Тропин – председница жирија, Мила Станојевић-Бајфорд, Владимир Андрић, донео је ОДЛУКУ да се награда “Невен“ за 2013. годину додели ИВАНИ НЕШИЋ за књигу „ЗЕЛЕНБАБИНИ ДАРОВИ“ у издању „Креативног центра“ из Београда.

Жири за илустрацију у саставу: Борис Кузмановић, председник жирија, Весна Моравић Балкански и Винцент Лудвиг Гадомски донео је ОДЛУКУ да се награда “Невен“ за 2013. додели АЛЕКСАНДРУ ЗОЛОТИЋУ за илустрацију књиге „МУЗИЧАР С ЦИЛИНДРОМ И ЦВЕТОМ НА РЕВЕРУ“ у издању „Креативног центра“ из Београда.

Жири за популарну науку у саставу: Владимир Јеленковић, председник жирија, Мила Станојевић-Бајфорд, Тијана Тропин и Владимир Андрић , донео је ОДЛУКУ да се награда “Невен“за 2013. годину додели РОБЕРТУ ТАКАРИЧУ за књигу „ДЕТЕКТИВИ ЗА ОТКРИВАЊЕ ИСТОРИЈЕ“ у издању издавачке куће “Едука“, Београд.

Нема коментара на тему Постави коментар
ПДС 2012 - Izrada: MwD - Optimizacija: MsBalkan