LatinicaЋирилица
Почетна 2017 2016 2015 2014 2013 2012


Prijatelji sajta:


дан отворених врата 2013

9. октобар 2013, ОТВОРЕНА ВРАТА, трећи дан Дечије недеље
Пријем биолошких, усвојитељских и хранителијских породица у Палати Србије


Овим програмом остварен је непосредан сусрет деце, ове године и њихових породица, са представницима Владе Републике Србије.

Породице са више деце примила је домаћин сусрета Бранкица Јанковић, државни секретар Министарства рада, запошљавања и соц. политике. Истакнута је важност живота сваког детета у породичном окружењу, и популарисања хранитељства и усвајања, као најбољег начина да се то и оствари. 

У породичном окружењу, деца су се дружила у пратњи својих биолошких родитеља, усвојитеља или хранитеља. У делегацији ствараоца за децу догађају су присуствовали и активно учествовали и Миња Субота и Леонтина Вукомановић, као и новинарка Ивона Фуштић. Представници Министарства рада, запошљавања и социјалне политике, у разговору са децом и њиховим родитељима, усвојитељима или хранитељима, интересовали су се се о њиховим активностима, обавезама и слободном времену, као и тешкоћама. Размењена су мишљења и сугестије, дати предлози. Деца су била врло расположена за разговор и била су дарована пакетићима. Нема коментара на тему Постави коментар
ПДС 2012 - Izrada: MwD - Optimizacija: MsBalkan